четвер, 1 вересня 2022 р.

1 вересня 2022 - День знань.

 

Сьогодні свято - День знань! На превеликий жаль, навчальний рік розпочинається в умовах воєнного стану. Але тішить те, що навіть в такий складний час ми не відмовились від наших традицій. У нас було все: і лінійка та привітання директора Майорова В.М., і перший урок, і класна година! Хоча і в дистанційному форматі.
На першому уроці ми говорили про нашу любу Україну, про витоки незламності українського народу, про наші спільні завдання на шляху наближення перемоги. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих у війні.
Під час класної години ознайомилися зі структурою навчального року, особливостями дистанційного навчання, правилами  дій під час сигналу "Повітряна тривога", правилами безпечної поведінки в умовах воєнного стану, правилами поводження з вибухонебезпечними предметами. Згадали правила поводження з побутовими електро- та газоприладами. Повторили правила дорожнього руху. Проаналізували золоті правила спілкування, неприпустимість різних проявів булінгу.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Творчий онлайн - урок "Стежками Кобзаря".

  07.03.2024 року  у  ЗАЛ № 23, у  межах Декади словесності,  яка присвячена 210-й річниці з Дня народження Тараса Григоровича Шевченка, був...