понеділок, 6 лютого 2023 р.

День безпечного Інтернету

 07 лютого 2023 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. Це буде вже 20 День безпечного Інтернету.

День безпечного Інтернету (SID/ДБІ) запровадили мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій, особливо, дітьми й молоддю. Центр кращого Інтернету представляє Національний комітет Дня безпечного Інтернету в Україні.
Під час класної години обговорили правила безпечного Інтернету та провели бліц - опитування  "10 золотих правил безпеки в Інтернеті для дітей". Учні активно ділилися знаннями з даного питання, доповнювали відповіді один одного.

Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів. Більш того, це запрошення для всіх до поважливого онлайнового спілкування задля забезпечення найкращого цифрового досвіду. Надали правильні відповіді онлайн - вікторини "Безпечний Інтернет".

Ця подія дозволяє зробити акцент на позитивному використанні технологій і вивчити роль, яку ми всі граємо в цілях сприяння створенню кращого і більш безпечної онлайн-спільноти. Допомогає поколінню, що підростає зрозуміти основи й принципи безпеки в інтернеті. І це стосується не лише питання захисту себе самого, але й усвідомлення власної відповідальності за те, аби не завдавати шкоди іншим – навмисно чи мимохіть.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Творчий онлайн - урок "Стежками Кобзаря".

  07.03.2024 року  у  ЗАЛ № 23, у  межах Декади словесності,  яка присвячена 210-й річниці з Дня народження Тараса Григоровича Шевченка, був...