пʼятницю, 10 листопада 2023 р.

Кожен із нас унікальний!

 Під час виховної години за темою "Кожен із нас унікальний!" обговорили разом з учнями  що таке «унікальність кожної людини» та «як розкривається особистість через самопізнання».
Поглибили знання про особистісний розвиток, а також про способи взаємодії зі світом для досягнення своїх цілей і задоволення потреб. Переглянули та обговорили мультфільм "Маленька каструлька Анатоля". Головний герой - Анатоль не пам’ятає, звідки взялася маленька каструлька, яку він усюди тягає за собою. Каструлька постійно застрягає то тут, то там, ускладнюючи його пересування. Одного дня Анатолю це набридає і він вирішує сховатися від усіх. Але одна зустріч міняє його життя. Добре, якщо зустрінеться людина, яка навчить комфортно жити зі своїм "вантажем". А може, навпаки, хтось потребує вашої допомоги?
Розвивали уміння та навички, які допоможуть учням стати більш самостійними, впевненими та успішними у житті. Учні зрозуміли цінність кожної особистості, що таке вади людини та які ми можемо позбутися, а які - ні.  
Переглянувши притчу про життя "Повна банка" виховували повагу до самого себе. 
Разом дійшли висновку, життя коротке, тому потрібно жити повним збалансованим життям, правильно розставляючи пріоритети.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Вшановуємо пам’ять жертв Чорнобильської трагедії

26 квітня, 38-мі роковини Чорнобильської трагедії. У цей день людство вшановує пам’ять жертв радіаційних катастроф, а також мужність, самові...