пʼятницю, 18 листопада 2022 р.

Єдиний ​ онлайн-урок​ з безпеки​ дорожнього руху​.

18 листопада 2022 року учні 7-А класу долучилися до проведення "Єдиного онлайн-уроку з безпеки дорожнього руху. 

Обговорили питання власної безпеки та дотримання правил дорожнього руху. Дібравши слова-асоціації до слова "безпека", зробили висновок, що безпека - це стан, при якому ніщо кому-небудь або чому-небудь не загрожує.
Переглянули низку відеоматеріалів всеукраїнського уроку з безпеки дорожнього руху.
Обговорили кожну ситуацію з питання, як дотримуватися власної безпеки: "Як працює потяг, його гальмівний шлях та чому це небезпечно", "Ігри на залізниці: небезпечне зачеперство", "Зірки про правила поведінки на залізниці", "Як працюють світлоповертальні елементи", "Світлоповертальні елементи важливі для дитячої безпеки на дорогах", "Надання домедичної допомоги постраждалим".
Ознайомилися з відеоматеріалами "Урок з безпеки дорожнього руху в рамках проєкту БЕЗПЕЧНА КРАЇНА". У житті бувають різні ситуації, і дитина повинна знати, що робити, як вийти з певного становища в яке потрапила сама або друг.
Перевірили свої знання  під час проведення турніру знавців правил дорожнього руху.
Сподіваємося, що учні будуть застосовувати отримані знання та навички, які здобули/поновили на онлайн - уроці, бо дотримання правил дорожнього руху - це запорука збереження людського життя та здоров'я.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Творчий онлайн - урок "Стежками Кобзаря".

  07.03.2024 року  у  ЗАЛ № 23, у  межах Декади словесності,  яка присвячена 210-й річниці з Дня народження Тараса Григоровича Шевченка, був...