пʼятницю, 6 жовтня 2023 р.

Всеукраїнський урок єдності

 6 жовтня 2023 року учні класу долучилися до Всеукраїнського уроку єдності для 5-11 класів, який буде присвячений протидії дезінформації та маніпуляціям. Урок транслювався на телеканалі “Суспільне. Культура” та Youtube-каналі “Перший”

Під час уроку глядачі дізналися: як протидіяти соціальним стереотипам; хто такі боти та тролі; як розумно споживати інформацію та не вестися на маніпуляції.
Наприкінці онлайн-заходу дітям було запропоновано пройти тест-гру, яка складатиметься з 7 запитань (для цього треба відсканувати QR-код на екрані та перейти за посиланням).

Тест на знання Медіаграмотності       За підсумками уроку було проведено обговорення з учнями та ученицями на тему протидії дезінформації та маніпуляціям.      Як зазначають організатори, ініціатива має на меті підвищити рівень стійкості українців до пропаганди та вдосконалити навички критичного мислення в дорослих і дітей.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Вшановуємо пам’ять жертв Чорнобильської трагедії

26 квітня, 38-мі роковини Чорнобильської трагедії. У цей день людство вшановує пам’ять жертв радіаційних катастроф, а також мужність, самові...